Torsdag

Godkväll! :)


Skolan orkar jag inte skriva så mycket om, första slöjd lektionen idag.  Vi hade Musik också, vi spelade gitarr! Ganska kul.. När vi  kom hem gick jag , Ida och Vanja hem till mig. Vi Köpte bullar och chokladbollar, sen gick vi ut och hade picknick! Mysigt! På måndag-tisdag ska våran klass på klassresa till Pojkebo, någonstans utanför Alingsås, vid Färgen typ :) Ska bli ganska kul..

Mamma ska ha datorn nu, men jag skriver mer snart, Pussar!

Onsdag

Heej, idag har det inte hänt något speciellt, vaknade vid 6, klädde på mig, sen gick jag ner och åt frukost, borstade tänderna och gick ut till bussstationen. Vanja stod redan där. Tove kom efter en stund. Bussen kom och vi åkte till skolan. Första lektionen var Svenska.. :/ tråkgt, Vi fick lit nya böcker. Andra lektionen var Idrott, Jag, Tove och Emma gick gula slingan.. Resten av dan var typ som vanligt.. orkar inte skriv om det :P Efter skolan gick jag till Tove, har suttit vid datorn en stund, har ätit nudlar!:)  Kollar lite på TV.

Ha det bra, puss&kram!

Lördag

HejHej,

Idag vaknade jag vid 9 typ, kunde inte somna om, så jag gick upp och dushade, sen klädde jag på mig. Jag åt frukost, 2 mackor med ost, och sen gick jag till bussen, stan med Vanja och Tove. Vi skulle ha tagit 10.57 bussen, men den gick bara på vardagar.. Vanja fick ringa Eva som körde oss till Floda, därifrån tog vi tåget till Göteborg. När vi kom fram gick vi till Nordstan, kollade i lite affärer där, H&M, BIKBOK, Ruth.m.fl, Åhlens och några parfymaffärer. Vanja köpte en sjal på H&M, Tove en tröja på Ruth m.fl, jag köpte en munkjacka på BIKBOK. Vi gick ut från Nordstan och mot Kungsgatan. kollade i lite fler affärer, en stund senare åkte vi hem. Nu är jag hos Vanja, vi ska kolla på film om en stund..


Dagens outfit:  Levisjeans, linnne från David&Goliath, kofta och sjal.
Dagens låt: i kissed a girl, eller vad den heter..
Dagens frisyr: utsläppt.
Dagens smink: Mascara
Dagens händelse: stan med vännorna ♥
Dagens planer: kolla på film me Vanja om en stund
Dagens vill ha:  ett rött linne..
Dagens saknad: kusinerna<3
Dagens drog:  Latte!
Dagens tråkigaste: kort tid i stan :/
Dagens roligaste:  Vi skämde ut oss på Ruth!
Dagens finaste: Munkisen!
Dagens måste:  sova inatt..
Dagens dricka: vatten Och Latte
Dagens köp:  munkjackan.
Dagens mat: hamburgare på McDonald´s och lasange till middag :)
Dagens sjuka: inget här inte ;D
Dagens kärlek: vännerna :)
Dagens mående: trött :)







                                       Några av vännerna<3



Nu ska jag och Vanja  fika lite, kanske kolla på filmen..
Ha det bra, puss&kram ♥



fredag

Skolan började i onsdags, tråkigttråkigt.. idag var vi i Göteborg med enheten, sjuor, åttor och nior. Vi kollade på gamla hus och statyer typ. inte speciellt kul. Jag var jättetrött och hade ont i fötterna.Imorgon ska jag, Vanja, Tove och Ida till stan! jag vill köpa en höst/vinter jacka+mössa och halsduk. Någon som vet var man kan köpa fina linnen, billigt? ♥

torsdag

Tjena!

Idag vaknade jag runt 10. Några minuter senare gick jag ner och åt frukost, rostad macka med ost :) När jag hade ätit klart och borstat tänderna, klädde jag på mig. Lite senare åkte jag och pappa in till stan. Vi kollade i lite affärer, jag provade en jättesnygg skinnjacka som jag vill ha, men den var ganska dyr så jag hade inte råd.. :( Vi fikade och sen åkte vi hem.


Dagens outfit: Mörkblåa stuprörsjeans, ljusblå t-shirt med tryck, svart munkjacka.
Dagens frisyr: flätor :)
Dagens smink: lite mascara
Dagens händelse: stan..!
Dagens planer: hmm, inget bestämt än.
Dagens vill ha: skinnjackan!
Dagens saknad: kompisarna och mamma ♥
Dagens drog: glass!
Dagens tråkigaste: dåligt väder..
Dagens roligaste: det får bli stan igen..!
Dagens dricka: festis, mango&apelsin 
Dagens köp: glass :)
Dagens mat: mackor
Dagens kärlek: familjen. 
Dagens mående: trött..

Puss&kram! ♥

onsdagkväll

hejsan!


idag har vi inte gjort så mycket, mest kollat på film och läst. somnade halv 4 igårkväll. imorse såg vi klart på filmen Robotar, jättegullig, som vi började se på kvällen innan. När filmen var slut gick vi upp och åt frukost. Lite senare gick vi upp på Sofias rum och läste lite, jag var jättetrött, så jag somnade.. :) vid 2-3 köpte lite godis,och när vi kom hem kollade vi på en till film, bombay dreams :). Vi har fixat lite med våra bloggar också, igen ;)

ska sova nu, puss&kram

jag och sofia :)


100808

Nu är jag i stockholm hos mina kusiner. Kom fram för en stund sedan. Jag och Sofia har fixat lite med min blogg, körsbärsblommor, snyggt va? ; ) Imorgon ska vi till stan och shoppa lite, ska köpa en eyeliner och hårfärg.


söndagkväll

kom precis hem, har kollat på  en sommarhus, här i skåne. jättefint!
vi ska äta marängswiss nu..:)

fredag

hejhej, imorgon åker vi hem.. ska till stockholm på söndag, till kusinerena. imorse kollade jag och anna klart på "sound of music" som vi började se på igår. lite senare åkte jag, tove och anna +familjer till mandelmansträdgårdar, jättemysigt fik m.m.       
ha det bra pusshej

kväll :)

hejhej, måndagkväll. jag tove och anna har kollat på film, "en officer och gentleman". ganska bra.. vi har varit i ystad idag, med tove disa och ulrica. det regnade fettmycket så vi fick springa mellan alla affärer. när vi kom hem åt vi middag, indiskt, sen gick jag tove och anna ut och hoppade på studsmattan :) det spöregnade så vi blev kalla och gick in. sen kollade vi på film som sagt.
ha det, puss&kram

österlen..:)

måndag idag.. igårkväll kollade jag, tove och anna på my blueberry nights :) jag somnade typ hela tiden. vaknade imorse av regnet.. halvelva tror jag. tove och jag koll,ade i några tidningar och en halvtimma senare gick vi upp och åt frukost. nu har  dushat och städat lite. ska kanske åka till stan om en stund. tänkte köpa hårfärg, mörkbrun.
ha det bra, pusshej

Ny blogg!

hejhej, nu har jag och vanja gjort varsin ny blogg:)
idag har jag städat mitt rum och packat. österlen på söndag.
på eftermiddan kom vanja ner till mig, kollade på lite bilder, sen gick vi och badade på demmet.
badade mer nu på kvällen efter att vi hade ätit uppe hos vanja :D
ha det

RSS 2.0