lalala

Ikväll åker vi ! Det ska bli så kul!  Och jag  ska shoppa massor, fast jag har inte jättemycket pengar, ungefär 1500.., Men det funkar nog ;)

Igår efter skolan kom Tove hem till mig, i göteborg. Vi cyklade till stranden, och satte oss på några gungor och pratade. Sen gick vi och satte oss på nån trädstock, som hängde i snören, hmm, hur ska jag  förklara det..? det såg typ ut såhär:  I\----/I  haha, jaja, spelar roll.. Sen cyklade vi hem igen, jag  packade lite, sen gick vi till ICA och köpte godis.
Johan kom och hämtade oss  vid ICA, och vi åkte hem till tollered, hem till Tove, där jag sov över.  Vi kollade på en film, jag minns inte vad den hette, men  den handlade om en mamma, och hennes son försvinner, och så letar polisen typ, och  sen säger dom att dom har hittat honom, men så visar det sig att det är fel pojke. Mamman säger det till dom , men så vägrar dom att erkänna att dom har tagit fel, osv.. 
Sen, imorse gick jag hem hit, till pappa, och packade..  Jag  tar alltid med mig för mycket! Jag fattar inte hur jag lyckas..  Min packning ;
• Jeans shorts
• Jeans
• Blå Munkjacka
• Grå/svart randig långärmad tröja
• Vit t-shirt
• 3/4-ärmad turkos skjorta
• vit linne med svarta små prickar
• Svart klänning
• strumpbyxor
• svart t-shirt
• pjamas
• solglasögon
• kamera
• mobil
• necessär
• tandborste , med mera ;P

nää, nu orkar jag inte skriva mera, men jag kanske hör av mig när jag är där,  Pussochkram !

Torsdag..

.. är det idag. Och jag är hemma idag igen.. Åh, mitt huvud känns som det är fyllt med bomull, fattar ni? Haha, jag hör typ dåligt :P.  Men idag är jag iallafall piggare, Har varit ute och jobbat lite i trädgården. Klippt av gamla blommkvistar och så. Jag tänkte kanske köpa glass sen och sätta  mig i solen :) , det är jättevarmt ute, typ 20 grader! Ska det äntligen bli vår, tro? ;)  Åh, när jag tänker tillbaka på sommaren blir jag typ glad och ledsen samtidigt, Det var klart bästa sommaren, särskilt på Rörö, när vi sov i vävstugan! Mysigt var det, saknar er kussar! <3  
Fasst ändå, tror ni inte att man tänker så om alla somrar? Att dom är bäst alltså, fasst sen när man väl är där igen , så är det inte så underbart?  Har jag fel?  Men just nu ; Så längtar jag iallafall fettmkt till sommarn!! Waaaa!  Haha, ursäkta dampet.. :P 
Jag vill ha en systemkamera! Det är så mycket roligare att ta kort med dom, och det blir mycket finare bilder än med digitalkamera.. Och så vill jag ha något proffsigt photoshop, och fixa bilderna :D  
Haha,      Om en vecka precis åker vi till LONDON!   Ska bli SÅ kul, både att åka dit, och att träffa Nina, vi har typ inte sätts på jättelänge!  ( har jag skrivit detta förrut? Jag har en svag känsla av det ..? :P )

Åh, affärer som jag måste gå till;
♥ Urban outfitters (heter den så?)
♥ David & Goliath , dom har så söta t-shirts och pjamasbyxor, Jag har ett linne och en t-shirt därifrån ;)
♥ Primark, haha, ända affären som jag vet som är ganska billig ;)
 
Och saker som jag vill köpa;
♥ Skor!
♥ Klänningar
♥ Alla andra saker som jag hittar ! ;D haha,

 Nää, nu ska jag ut och njuta i solen ! Vi hörs, Au revoir!


Rebubbled

Haha, Sofia, du har gjort mig till nörd! Jag spelar rebubbled hela tiden, och jag suger! Jag har kört  fast på bana 25, den är omöjlig, : / ..
Haha,  det  går ju sådär med min uppdatering, men det är fullt upp med flytten, idag går det sista lasset! Massor ska komma och hjälpa till, sen käka middag och så.. Ida ska kanske komma ikväll, vi ska spela fotboll och grilla mashmallows, :) mysigt mysigt.     
Aarhhhhgg, jag får damp, Moa TJATAR om att jag måste städa kattlådan nu, det kommer några som ska hjälpa till som är allergiska mot katter, men jag orkar inte just nu, men hon ba; Du måste göra det NU!  
hmm..
Jag måste fixa i mitt rum, eller 'så länge rum' , haha, jag har köket på nedervåningen nu, och HELA rummet är fyllt med kläder.. Nä, nu måste jag städa och fixa, men jag ska försöka att skriva lite oftare..
Puss & kram, ha en bra helg!

Sunshine

Hej, förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit helt inne i boken 'Så länge vi båda andas', 4e twilightboken, superbra, men jag blir så himla vais på Bella; hon har allt! Jag har smsat med Sofia och Tove, och klagat, sorry för det ;)  Haha, I helgen har jag ;
Lördag: Jag åkte med pappa och Tora in till göteborg )dom skulle till rörö, men släppte mig på vägen, i Kålltorp.) När jaf sagt hej till mamma, så satte jag mig på balkongen och läste. Solen sken och det var riktigt varmt! Ska det äntligen bli vår nu? :) Jag satt där och stekte en stund, mamma kom ut med lite dricka och choklad. En stund senare bestämde jag och Moa oss för att åka in till city och shoppa lite. 
Vi skyndade oss till spårvagnen och  åkte  sedan iväg. Inne i göteborg gick vi till monki, där Moa köpte en plånbok, en svart, glansig, jättefin. Sen gick vi till några skoaffärer och kollade på skor till mig. Först hittade vi inga som passade, men sen gick vi till Nilson, där jag köpte ett par naturvita le coq sportif-skor. Sen åkte vi hem.

Söndag: Jag och mamma åkte till backaplan för att köpa cykel till mig. Jag kollade på några stycken i första affären. Där hittade jag en som jag ville ha, men mamma sa att den var lite för dyr. Den var lixom en lite sportigare typ. Jag kollade på nagra andra också, en med fotbroms, men det vill jag inte ha, så den blev det inte heller. Ett tag senare, utan framgång, åkte vi till sportex, där jag hittade en som jag ville ha med rätt pris, och all utrustning! En silvergrå Peak, med handbroms. Pappa ska kollla på den imon, så vi får se om det blir den :).

Nu måste jag diska, men jag ska försöka att skriva lite oftare ! ha det bra, puss & kram !

RSS 2.0