sommar

Hejj ! :)  Det är grymt varmt ute, och jag har blivit lite brun ;) Jag är hos mamma nu, i göteborg.
Igår kväll kom tove hit. Vi köpte lite godis, och hyrde film, Hitch,  som vi kollade på sen.  Dagen efter, idag, så cyklade till badplatsen, där vi låg och solade en stund. När vi skulle bada så skulle vi hoppa i, men jag vågade inte , så när tove hoppade så stannade jag kvar på bryggan ;)  Vi solade en stund till efter det, och lyssnade på musik,  och sen cyklade vi hem igen :) 
Ikväll ska jag laga middag ; grillade tigerräkor, med sparris- och avocado sallad :) hoppas att dt blir bra!


Bilder..





Lite udda bilder, och ignorera mina fulingfötter :P

when filippa has got nothing to do..


Lite slarvig, menmen . :)

Found it!

Haha, jag hittade USBsladden ;) Så här kommer lite bilder;


Några fråm i påskas;


Vattnet i hamnen :)

Sofias skor , när vi satt och fikade i solskenet :)




Och så lite körsbär- och äppelblommor ;







Och en bild från dansuppvisningen ;

Jag står näst längst ut till höger ;P




Tänkte ha det ovan på skolavslutningen, och kanske ett par
röda klackskor till det  :)

...

Jag kommer aldrig på ngn bra rubrik.. :/
Jag har fått mammas gamla mobil nu! Äntligen en sony ericsson ! Kanske inte bästa modellen , men skit samma :) Det är en K530i , om ni undrar ;) 
Jag hade tänkt ladda upp lite bilder, men USBsladden är borta , hmm, var kan den vara ? , dt är så mycket roligare att läsa bloggar när dom har bilder.. Jag har massa bilder jag vill ladda upp.. :( 
Jaja, så fort jag hittar den ska jag göra det :)  

helt slut..

..Efter en lång dags dansande och sjungande. Det har varit jättekul, men man blir väldigt efteråt!  Vi hade nämligen dansuppvisning idag! Eller, Musikal. Min grupp sjöng 'There's no buisness like showbuisness' superkul låt att sjunga, och dans till den. Några från gruppen var med i ' Cellblock tango' och sedan var alla med i 'Shadowland' . Jag tycker att det gick jättebra för alla, och jag ska fortsätta nästa termin också.  Och den 11 till 14 augusti ska vi uppträda med våra nummer i Nordstan, på kulturkalaset ! Jag tror att vi ska stå på stora scenen! Pirrigt och kuuul! :D   Jag har verkligen hittat något som jag tycker om att göra; Dansa, sjunga och stå på scen.  (jag kanske inte är så jättebra på det men jag älskar det! )  Jag har alltid hatat att stå på scen, men nu, nu känns det inte alls konstigt, eller obehagligt.. Kanske lite nervöst precis innan, men när man väl kommer ut där så flyter allt bara på. 

Jag funderar på att färga mitt hår igen, fast den här gången till en ljusare variant. Typ som jag hade innan jag färgade det första gången. ljusbrunt, kanske blont. Fast inte hyperblont, men lixom naturligt. Typ som jag har på bilden, som jag har som visningsbild på facebook.. :)   Naae, nu ska jag städa här hemma.. Pusss! ha en kul vecka ! :)

några till





Moa fotograf




Fredag

Hejsan, jag pallar aldrig skriva längre.., det kanske kommer tillbaka sen.
Igår åkte jag, Vanja, Elin och Hanna till stan och kollade i lite affärer., Jag skulle köpa en fondation, så det gjorde jag , på Lindex. En IsaDora, fast den var kanske lite för mörk.. :/ .  På kvällen gick vi på bio ;  vid 5 någon gång, gick vi och köpte godis och dricka , på Netto, det var jättebilligt där, 6 drickor för 18 kronor!  När vi hade handlat klart gick vi till bion, och köpte biljetter, Till Coraline, vi såg den i 3D, det var häftigt ;) Man fick ha glasögon på sig, haha.

Guuud, det är ju bara några få skoldagar kvar till sommarlovet! Jag längtar längtar längtar! Hoppas att det blir fint väder, inte bara regn och så.. Ååh, segla och sola och bada.. Så kommer nog min sommar att se ut. :)
Ni får ursäkta mitt sätt att skriva allting, jag är jättetrött, och bara babblar.. :P

Nu ska jag äte frukost, får se vadjag hittar på idag... :)  JUstdetja! På söndag har vi dansuppvisning! Nervöst! Men aja, jag kriver mer sen, tror jag ;) Pusss !

RSS 2.0