kantarell

hhej , nu äre tove som skriver , lalala (:
flippa har sovit här inatt och vi såg på honey, den är sjukt bra. dt är ngra assöta små barn i. nu lyssnar vi på darin och har precis ätit frukost. vi vet inte riktigt vad vi ska göra sen, igår bakade vi scones md yogurt, dom blev typ brända längst upp.. aja, vi är bäst iaf, nu ska vi göra ngt annat. jag gillar glass :$ hejrå!

sova

jag orkar inte skriva längre, haha, det är ändå ingen som läser.. men iaf..
Igår åkte jag , vanja, elin, tove, david, oliver, chen, och marcus till ett vindskydd, där vi skulle sova. det var kul, vi var typ uppe hela natten, men jag minns inte riktigt vad vi gjorde ;s. Vi åkte hem vid typ 9 på morgonen, och när vi kom hem åt jag frukost, sen gick jag upp och la mig, haha, och sov till halv 5, och egentligen behöver jag nog sova mer ;P

Imorgon ska jag till svartlöga, där jag ska stanna tills på lördag, kulkul (: Det kostar så mycket bara..
Jag orkar inte skriva mer nu,  ha det bra

söndag ?

hhej,
Jag har inte skrivit på jättelänge nu, men jag har haft fullt upp,.
I sommar har jag ;
Varit på rörö, läänge. Där var jag med Nina och Sofia, vi har badat och solat, ätit god mat, kollat på film , och massa mer :)
Varit hemma, gått på stan, varit med kompisarna, kollat på mer film, målat i mitt rum ( håller fortfarande på ) varit på ikea, gått på gothia discot (!!)
Varit på Hällevikstrand, med vanja, vi kollade på film, badade, pratade och spelade fotboll, Riktigt mysigt, men vi hade ont i halsen, och det är ju sådär..  Vi ska dit sen,  imon, :)

Typ lite mer, men jag minns nt riktigt (:
Sen ska jag ;
Åka till svartlöga, och träffa sofia, ska bli jättemysigt <3 ett av dom bästa ställena (y)
Dansa i Nordstan ! ;o ,  herregud, vad nervöst det kommer bli. och jag vet inte när vi har genrep, hjälp. Men kul blir dt , (:
Typ det (: .


Bild från gothia, vi är i ringen ! ;o


Hälleviksstrand (:


lika?

Jag har alltid letat efter någon med samma ögonfärg som jag.. Och så sökte jag på google, och hittade den här bilden, visst är dom rätt lika ?

först mina;


hittade på google ;
hittade 2 stycken , och kunde inte välja, vilka tkr ni är likast ?




RSS 2.0