Abu dahbi

Hejhej, idag landade vi i abu dahbi vid typ 7pa morgonen, vi akte till en strand, dar vi fikade och sov.. Hinner inte skriva sa mkt, maste aka snart, ar pa en flygplats, Snart ar vi i Indien!
Ha det jattebra, skriver sa snart jag kan ! Pussar!

wiii!

Vi åker om en timme ! :O Detta blir troligtvis det sista inlägget, innan jag kommer hem.
Min mobil gick sönder nyss, i måndags. När jag kom hem dagen efter hade mamma köpt en ny till mig (som bara är min i idien, när vi kommeer hem ska tora få den, tror jag..) Det är en NOKIA, den är helt okej. I skolan idag, hade Tove tagit med sig 3:e Twilight-boken ! Nu måste jag inte dra ut på läsandet, utan bara läsa,läsa,läsa! :D
Jag mår inte så bra idag, jag kanske är nervös..  Jag har packat en STOR väska med kläder + en liten väska med böcker, pennor, och lite mer kläder.

Men nu måste jag dusha, jag skriver så snart jag kan, ha en jättebra Jul, och gott nytt år! Kommer sakna er! ♥
Pussar!

Idag igen..

Hejhej :)
Idag var jag och Nike och såg Twilight igen :P Den var bra, som vanligt.. Båda grät, den är sorglig, ni vet när hon håller på att dö.. Iskolan idag hände det väl inget speciellt, idrotten var väl det enda roliga. Vi åker om två dagar! Jag kan knappt fatta det, det har gått så fort ! Jag har precis börjat packa,

* rödprickig klänning
* vit klänning med bruna blommor på
* svart klänning
* vit klänning
* vit, stor T-shirt
* svarta leggings
* vita leggings
* vit, tunn kortärmad  t-shirt-blus
* grå blus
* stor, tunn skjorta
* bikini
* badshorts
* tandbortse
* medeciner
* bok ( twilight! :D )
* lite smink

Det är det som jag kommer ihåg i huvudet.. :P Det kommer att vara jättevart där, i luften typ 30*, och i vattnet kanske 27*.
Härligt! Hoppas att jag blir lite brun bara :) . Förts ska vi mellanlanda i Abudabi (stavning?) och är där i ca. en dag. Vi fortsätter på kvällen, med flyg till Indien. Vi landar i Cochin, som ligger i Kerala. Där vi har bokat ett hotell de första nätterna. Sedan åker vi till Cherai-beach, där är vi ca två nätter. Vid Jul har vi inte bokat än.. Vid nyår ska vi vara i Trivandrum. Mamma ska ha datorn nu, men jag skriver kanske mer i morgon, eller när jag kommer hem från India!
Vi hörs, ha en Glad Jul! :)

Jul.

Hejsan,

Jag är helt Twilight-beroende.. Igår var jag och pappa i stan, vi skulle köpa lite julklappar. När vi var inne på Akademibokhandeln hittade jag uppföljaren av  'om jag kunde drömma' ,   'när jag hör din röst'.  Jag visade den för pappa , och berättade att jag ville ha den i julklapp. När vi sedan gick vidare sa han; "Jag funderar på om vi ska köpa den, så får du den när ni har kommit hem från Indien". Det ville jag ju såklart, så vi gick tillbaka och köpte den.

Idag Firade vi "lill-jul" Jag hade sovit hos pappa, vi gick upp till mamma ungefär vid 11. Vi bakade julgodis och pepparkakor, och åt kola. Lite senare delade vi ut paket, och jag fick boken! I den fanns det också en lapp, på den stod det att man kunde gå två stycken på Twilight, på bio, för 140 kronor. (annars kostar det 95 kr för en biljett). Jag har redan ju redan sett den, men den var ju jättebra, så jag ska nog se den innan vi åker (alltså nu på måndag eller tisdag). Någon som vill gå med mig?



Fredag !

Hejhej ! Har ni läst 'Om jag kunde drömma'? Jag lånade den av Tove för några dagar sedan. Den var jättebra, jag sträcklästa i 2 dygn typ :) Idag var vi och såg den på Bio, Twilight. Den var också jättebra, men jag måste erkänna att boken var bättre.. Dom hade tagit bort massor av viktiga scener, och ändrat på den. Men den var ändå en bra film. Har ni sett filmen ?




Hä kommer min önske lista :

* Ett par jeans från H&M
* Digitalkamera
* Ny mobil
* Pengar
* Presentkort (H&M, BIKBOK)
* Böcker (gärna Twilight serien ;) )
* Filmer
* Stickade strumpor
* Kläder
* Paul Smith parfym, Rose
* Britney Spears parfym, ( ni vet den där rosa, runda)
* Morgonrock
* Mysiga tofflor
* Playstation 2 + singstar
* Plattång

Mer kommer jag inte på just nu :)
Pussar & kramar, vi hörs snart :) <3

äntligen fredag!

Idag har jag passat Tora, från halv fem typ, innan gick jag och Rawand upp till klubben, vi skulle hämta syskon. Vi stannade en stund och sjöng singstar, ( vill ha, vill ha! ) . När vi kom hem gick jag och Tora till affären och hyrde film (sexendthecity) och köpte godis. Sen gick vi och köpte pizza, vesuvio med kebabsås ;D. Vi gick hem och satte på filmen, och käkade pizza.

När filmen var slut , skulle tora kolla på Idol, men TV:n funkade typ inte, det var ljud på, men ingen bild.. :S Tora blev jätteledsen, så efter en stund gick vi upp till mamma. Jag satte mig vid datorn, och loggade in på msn. Efter en stund kom Johan med popcorn, och en liten stund senare kom mamma, från Litauen. Hon hade med sig lite choklad, men jag var inte sugen, efter all pizza och godis. Sen sa hon att hon hade köpt en digitalkamera ( wiiih! ) , en Canon, 10 megapixlar! Här ska fotas!

Imorgon ska jag vara med Rawand och Nike tror jag, men Nika var sjuk idag, så jag vet inte..
Jag är jättesugen på att åka snowboard! Men jag tror inte att vi ska göra det i år/nästa år,  indien , ni vet..




Jag vill ha den här :



Nu ska jag vara lite social med familjen, vi ses eller hörs, pussar!

RSS 2.0