Snart, snart!

Hejhej, Nu är det bara typ 3 veckor kvar tills vi åker ! wihii !  
Min blogg är så ointressant, jag har inget kul att skriva om.. Någon som har något tips?

Vi träffade Ebba på bussen idag, det var ett tag sen!
ska äta, puss & kram !



                                               kära syster (:

Lördag 15 nov

Hejhej! :)

Jag vill hitta på något idag, men det kanske är lite sent.. Klockan är 14.56 nu, jag och Tove ska kanske till gården ikväll, men jag vet inte riktigt om jag orkar.. Ska kanske ringa Vanja om Tove ska till gården.  Idag har jag städat lite, jag vaknade vid typ 9, så jag är jättetrött, haha, som alltid. Jag och mamma skulle kanske ha åkt till stan idag, och köpa en jacka, men hon orkade inte, vi ska kanske göra det imorgon istället.
Jag vill ha en kamera, så att jag kan ta fina bilder. Jag ska fråga mamma om hon kan ta hem jobbets digitalkamera..
Jag kanske skriver mer ikväll :) Vi hörs!


Gud vad långt hår jag hade! Ångrar lite att jag klippte mig.. :(

Hit åker jag snart! :D




längtar, 37 dagar kvar,  alltså 5 veckor och 2 dagar! :D vi åker den 17 dec..


söndag 9 nov

Godkväll! :)

Igår var jag med Tove, det gick inte med Lisa. Vi kollade på Sahara. Senare på kvällen skulle vi ha kollat på Saw, men vi orkade/vågade inte ;) , så vi kollade på Bourne istället, ettan och tvåan, eller halva tvåan, vi somnade typ i mitten. I mitten av ettan bakade vi chokladbollar :).
Idag vaknade vi typ 11. Vanja hade skickat ett sms, och undrade om jag ville åka till allum. Hon och Nike hade redan åkt dit. Jag och Tove fick skjuts av Ulrika till floda. Vi mötte Lisa på tåget. På Allum hittade jag två linnen som jag vill ha, ett svart och ett grått. Jag köpte dom inte, jag hade inte råd. Jag köpte en farsdag present till pappa, 4 såna där runda chokladbitar, Ni vet såna som är lite dyrare.. Jag tror att det var smakerna; kanel, hallon-chilli, kaffe och dark hot chilli. Hoppas att han blev glad :)

Dagens outfit:  Jeans, blommigt linne, vit v-ringad tröja.
Dagens frisyr:  utsläppt, kort..
Dagens smink: mascara och kajal.
Dagens händelse: Allum!
Dagens planer:   gå och lägga  mig tidigt..
Dagens vill ha:  Linnerna!
Dagens saknad: släckten! (L)
Dagens tråkigaste:  vet inte :P
Dagens roligaste:  Allum :D
Dagens finaste:  familjen :)
Dagens måste:  sovaa!
Dagens köp:  choklad! ;)
Dagens sjuka: frisk! :P
Dagens kärlek: Familjen :)
Dagens mående:  ganska bra, men trött som vanligt.. :/

Ska kolla på sexandthecity nu, vi hörs! :)

lördag 8 nov

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sedan ungefär, då gick jag upp och duschade. Sen klädde jag på mig lite, joggingbyxor och stor T-shirt, haha ;) Efter det gick jag ner och åt frukost (nu) och satte mig vid datorn. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll/eftermiddag tror jag att jag och Tove ska till Lisa.
Igår åkte jag till floda, Tove, Vanja och Linnea mötte mig på stationen. Vi gick upp till ladan, Linneas klass skulle ha Allédisco där, så vi hjälpte dom att bära lite dricka och så. Sen gick vi andra till gården. Vi var dom första som kom dit. Först sjöng vi singstar, en ganska lång stund. Sen ringde Lisa och frågade om vi kunde möta henne. När vi kom tillbaks sjöng vi lite mer, och spelade biljard. Lite senare på kvällen spelade vi guitarhero (hur stavas det?:S). Vid halv elva kom Vanjas mamma och hämtade oss. När jag kom hem kollade jag lite på TV.

Ska gå nu, ha det bra, vi hörs :)

torsdag 6 nov

Hejsan!

Om en månad och 11 dagar åker vi! Det ska bli kul, men tråkigt att missa julen.. Kommer inte att träffa kusinerna i jul heller.

Idag fick vi tillbaka våra musikprov. Jag fick 34 av 44.. Sådär alltså... Annars hände det inget speciellt i skolan. Massa läxa till imorgon. Efter skolan jag var med Vanja, vi såg på Lady & Lufsen! ;) Den är gullig :) I helgen ska jag och Tove kolla på Saw!  Hon har dom hemma, jag vet inte om va ska se på alla eller bara någon.. Läskigt! Någon som har sett dom? Tips på någon annan bra skräckis (eller annan film också)?
Igår såg vi på Hancock. Den var jättesorglig, båda grät, haha! Har ni sett den?


         

Ska göra läxan nu, vi hörs! :)


tove skriver!

hej jag heter tove och jag är filippas bästaste kompis! :))
men iaf, jag är vegetarian! nu vet ni dt, jag älskar glass!
men asså, filippa är md mig nu, och vi har sett på hancock!

hejdå, jag älskar filippa! <3




/tove


söndag 2 nov

Hejhej, idag vaknade jag vid halv 12, mamma väkte mig, har inte gjort något speciellt idag, gästerna åker snart.. ska fika nu, skriver mera sen.. ha det! :)


Lördag 1nov

Hejhej, längesen jag skrev.. Det mesta är väl som vanligt. Det är näst sista dagen på höstlovet, tråkigt. Igår var jag och Sofia i Göteborg. Vi åkte in ganska tidigt. Vi kollade i affärer,  jag köpte en rödochbrun-randig kofta och en röd t-shirt, med vita knappar, 79.50 kr för båda, rea, på H&M. Sofia köpte ett blå-vitt linne, och en blå-vit t-shirt. På kvällen gick Jag, Vanja, Ida och Elin hem till Elin och kollade på skräckis, en av Halloweenfilmerna :P Den var äcklig, men ganska dålig.. När den var slut låg vi och pratade lite, sen kollade vi på en till film. Vi somnade runt 7 på morgonen. Imorse vaknade jag vid elva, vi gick upp och åt frukost, macka med ost ;) Vi satt och pratade lite, och en stund senare gick jag och Ida hem. Idag har jag har städat lite i köket, dushat och slappat.. Är ganska trött. Imorgon ska jag sova länge!
Ha det bra, :)

RSS 2.0