disco igår, stan idag :)

Hejhej,

Igår hade våran klass disco för årskurserna 1-3, det blev ganska lyckat, kanske inte jättemånga som kom men vi fick ändå in rätt så mycket pengar, typ 8000 :)  Jag hade på mig ett svart linne, en svart vid midjekjol med skärp, svarta strumpbyxor och en vit halsduk. Håret hade jag uppsatt i en tofs. Under kvällen stod jag i kiosken, och fick igång dansen lite granna :P

När discot var slut och vi hade städat gick jag , Tove , Nike och Ida hem till Tove. Vi deack te, och åt mackor och spelade kort :). vid typ 3 på natten gick vi och lade oss, vi låg och pratade en stund, men ganska snart somnade vi.
Dagen efter fick jag skynda mig hem, jag skulle till stan med mamma. När jag kom hem (till pappa) var han jättearg på  mig. Han hade inte fattat att vi skulle sova själva typ. Eller han trodda att mamma visste, och blablabla .. Jag tog på andra kläder, sen gick jag upp till mamma. Hon skällde lite på mig, men vi blev vänner ganska snabbt igen. Vi åkte med bilen in till göteborg. Jag köpte en tröja, en necessär, en plånbok, te och lite mer :)
Jag orkar inte skriva mer, men jag ska försöka skriva mer snart .
Pussar! :)

länge sedan..

Ojoj, det var ett tag sedan jag skrev.. Har inte haft ork och lust. Sofia var ju här för ett tag sedan. Innan vi hämtade var jag hos Vanja, vi sminkade oss fina, och tog seriösa bilder ;), Har inte sett alla men dom blev säkert finfina :). Senare på kvällen ringde jag pappa och sa att han skulle hämta mig, vi skulle ju hämta Sofia i Alingsås. När han kom skyndade jag mig ut i bilen. Vi åkte hem och hämtade Tora. Sedan bar det av till Alingsås. När vi kom fram till stationen var det typ tio minuter tills tåget skulle komma, det hade blivit lite försenat. Vi gick in på pressbyrån och kollade i tidningar. När vi hade varit därinne ett tag såg jag Ida genom ett fönster. Vi vinkade till varandra och hon och Helena gick in på pressbyrån. Jag pratade lite med Ida, honn sa att hennes pappa skulle komma med samma tåg som Sofia.
Vi gick ut på perrongen, och tåget kom. Vi stod och väntade en stund, men Sofia kom inte :P, jag och Tora gick längre fram, och till sist såg vi henne komma. Vi gick fram till varandra och kramades och sa hej och så. Vi gick till bilen och la in Sofias väskor i bagaget. Sedan åkte vi till en mataffär och köpte godis och pappa köpte mat. När vi kom hem bäddade vi i mitt rum och satt och pratade en stund. Sen gick vi ner och kokade te, och åt godiset. Vi gick och lade oss en liten stund senare, efter att vi hade borstat tänderna och klätt på oss pyjamas. Vi låg och pratade en lång stund, men till slut somnade vi.

Dagen efter åkte vi till stan. Vi gick upp ganska tidigt så att vi skulle hinna vara i Göteborg ett tag. Vi segade ganska mycket, så när det bara var några minuter kvar tills bussen skulle gå , fick vi skynda oss. Bussen kom och vi åkte till floda. Där fick vi vänta i åtta minuter, innan tåget kom.            När vi väl var framme i Göteborg gick vi först in i Femman. Inne på Bianco hittade jag ett par högklackade stövlar som bara kostade 200. Jag visste inte riktigt om jag ville ha dom , så vi gick vidare. Inne på Indiska köpte jag ett svart linne och en vit t-shirt, Sofia köpte ett likadans svart linne. På Gina köpte jag en grå kofta, och på H&M ett par vita benvärmare. Justeja! jag köpte en mascara på Lindex, där köpte Sofia en parfym.
Vi käkade på Mc, som vanligt :P. När vi var på väg tillbaka till tåget bestämde jag mig för att köpa skorna. Vi gick dit och jag betalade. Sen fick vi springa till tåget.

När vi kom hem kollade vi på BjörnGustafssons DVD, den var rolig :). Sen såg vi på en film som gick på TV, det kändes som den slutade mitt i , den var inge bra.. Vi gick upp och tog på oss våra nya kläder och tog massor av kort på sofias kamera och min mobil.  Vi gick och lade oss en stund senare.
På morgonen städade vi i mitt rum och packade Sofias saker, sen gick vi till mamma. Där fixade vi också i mitt rum , och fikade. Moa hade bakat semlor, som var supergoda!  Vi körde Sofia till tåget en stund senare, vi sa hejdå, och jag och pappa åkte hem.


I Helgen var jag och Vanja i göteborg (igen). Jag orkar inte skriva om allt vi gjorde, men jag köpte en till kofta, fasst svart,ett par gråa benvärmare ( dom vita jag köpte med Sofia var ENORMA , så jag var tvungen att köpa några som var lite mindre..) , en grå koftklänning, och en svart kjol, ni vet en sån där som man knäpper i midjan, med ett skärp till.

På fredag ska våran klass ha disco, för 1:or till 3:or, det känns som att det inte kommer att bli så bra, ingen har koll, men det kanske går bra iallafall..
Nu måste jag gå, har kram i fingrarna , Puss & Kram!

Sofia skriver!

Heeeej kusin :) Förlåt att jag är här inne och skriver på din blogg, men jag tänkte fixa din design lite nu om det är okej? Det kommer bli jättefint! Jag ringer dig senare. Saknar dig, älskar dig, puss sötis!


UPDATE:
Det kommer kanske inte synas alltihop på ett tag och jag kanske går in och gör ändringar senare. Men i stort sett är den klar! Hope you'll like it :) Puss!


med vännerna <3

Igår pratade jag med Sofia i tele, hon skulle  köpa biljetter till tåget på fredag. Wii, vad vi ska ha kul<3 Haha, när vi hade pratat en stund ringde det på dörren. Mamma gick och öppnade. Det var Tove. Jag sa hejdå till Sofia och pratade lite med Tove. Vi satt och kladdade på ett papper en stund, haha, vi ritade klackskor :) . Sen gick vi in på mitt rum. Vi hade bestämt att vi skulle upp till Vanja den kvällen, och sova över, så jag packade ner min pjamas, mina duntofflor och tandborste. Vi satt på rummet och pratade, och Tove tog kort med sin kamera. Pappa ringde och sa att jag skulle äta hos honom. Innan jag gick till pappa packade jag ner min necesär. Tove frågade om jag kunde följa  henne upp till sin mamma, och det gjorde jag. Jag hade frågat innan om jag fick låna den fjärde Twilight-boken, på engelska (kommer ut på svenska i mars :( . ) Hon gav den till mig, på framsidan var det två shackpjäser, och det stod 'Breaking Dawn'. Vi gick hem till mig en liten stund senare, Tove följde med , för hon orkade inte vara hemma. Maten var klar när vi kom hem, Fisksoppa, mums! :) Pappa berättade att vi hade fått ett TVspel, man skulle lixom köra bilar :P Vi bestämde att vi skulle få våra julklappar efetr maten (jag och moa var ju inte hemma på jul) . Tove gick hem, jag skulle ringa henne när vi var klara. Jag började med att öppna ett litet kuvert från farmor och farfar. Innuti låg det 200 kr. Nästa paket var från bromma, ett presentkort på H&M! Tacktack! Jag fick ett likadant presentkort av pappa, och en jättemysig morgonrock, en såndär luddig, lila randig var den ochså. :) Sen gick fick jag massa böcker, Shopaholic-serien, och en annan, med massa coola bilder i. Jag bestämde mig att läsa Twilight sen när den kommer på svenska. Under tiden ska jag läsa shopaholic :). 
Jag ringde till Tove , och sa att hon kunde komma. När hon hade gjort det gick vi vidare till Vanja. 
När hon hade öppnat dörren, såg jag att Elin var där, jag hälsade på Vanja och gik fram och kramade Elin. Vi gick in och satte oss vid soffan i vardagsrummet. Vi pratade och skrattade en lång stund. Sen gick vi till Elin och hämtade hennes pjamas, och massa filmer. När vi kom tillbaka till Vanja försökte vi bestämma vilken film vi skulle se. Alla ville se olika, så vi satt där ett tag , och försökte välja. Till slut valde vi 'Harry Potter  den flammande bägaren' . Men innan vi satte på den spelade vi kort. När vi var klara hade klockab redan blivit 12. Vi gick in i TVrummet och satte på filmen, men då upptäckte vi att det var 'Fenixordern' . Men vi kollade på den i allafall. I slutet var jag jättetrött och typ halvsov. När filmen var slut gick vi upp på Vanjas rum och bäddade. Vi spelade nått frågespel, och sedan lade vi oss ner. Tove somnade, men vi andra hade blivit piggare igen. Vi pratade, om sommaren och gothia, som vi ska gå på tillsammans på i sommar. Sen satte vi upp håret i roliga frisyrer och tog kort. När vi sedan kollade på klockan så hade den blivit typ 7. Vi  sa att det kanske var dags att sova, så vi lade oss ner. Jag somnade jättefort. På morgonen, eller vid 2 på dagen, rättare sagt, väckte Bengt oss. Han och Vanja skulle till ikea, så vi gick snabbt upp och åt frukost. Sen åkte vi med dom ner till affären. Jag sa hejdå till Tove, och gick in till mig. Jag satte  mig vid TVn och spelade det där bilspelet :P Det var jättekul faktiskt!
 Men nu orkar jag inte skriva mera.
Ha en kul helg! puss & kram!


Twilight apple scene


Twilight apple scene

http://www.youtube.com/watch?v=ha35fD8Ky-A

haha, jag vet inte hur man lägger in videos på bloggen. men vni får nöja er med det här :)
om ni inte orkar skriva allt det där, så kan ni söka på 'twilight apple scene' .

Hemma från skolan..

..Idag igen.  När jag vaknade imorse, vid kvart över 6, av alarmet på mobilen, gick jag upp. Jag var jättetrött, och orkade verkligen inte gå till skolan. Jag gick in till mamma och sa det till henne. Hon sa att  det  ver okej att jag stannade hemma.  Jag gick in på mitt rum och lade mig igen. Men jag kunde inte somna om. Melker kom in till mig en stund senare, han var helt galen, han slickades överallt, och spann jättehögt. Jag låg kvar i sängen en stund till, men till slut var jag tvungen att gå upp. När jag kollade på klockan så var det bara halv åtta.. Jag satte mig i en av fåtöljerna i vardagsrummet  och  läste tidningen.  Jag kollade om det gick några bra filmer ikväll, på TV , men det var typ bara terminator 2 (jag tror att det var 2:an iallafall..:S) Mamma låg i soffan och halvsov. Hon sa att hon var sugen på färskpressad juice. Jag sa till henne att jag kunde göra det till henne, det ville hon, och jag gick till köket och tog fram frukterna som vi hade. Jag skalade en banan, som jag lade i mixern, sen äpple och apelsin. Juicen blev sådär, den blev lixom tjock, och smakade inte så mycket. I indien drack vi juice varje morgon, och den var jättegod. Frukterna smakar så mycket där! Vi drack oftast pineapple-juice. Den var supergod! Men iallafall, sedan satte jag mig vid datorn, och läste sofias blogg, och skrev en kommentar till henne.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske baka kladdkaka.. :) Mamma sa att hon ville ha det, men vi har inget socker, jag måste handla om jag ska baka. Jag kanske ska kolla på film! Men jag vet inte vilken jag ska se, jag har sett alla jättemånga gånger.. : /
Ikväll ska jag och vännerna kolla på¨film, och mysa lite :) Jag har inte träffat Nike, Elin och Ida än.. Jag vet inte om Elin ska vara med, men jag hoppas det! Vanja hade fått  '1408' i julklapp, ni vet, skräckisen, där det är ett hotellrum, som det typ spökar i. Hoppas att vi ska se på den!



                                  Spännande, hoppas att den är bra :)

Jag vill läsa det fjärde Twilight-boken! Tove har den på englska, men jag vill läsa det på svenska, och den kommer ut i mars, så långt orkar jag inte vänta! :( Dom är så himla bra, man blir helt beroende. Vet ni vad jag upptäckte? På första boken är det ju två händer och ett äpple - och i filmen, så tappar  Bella ett äpple i matsalen, när hon står brevid Edward,  och då studsar det mot hans fot, och han fångar äpplet i händerna, - och det ser likadant ut, det blir den bilden, dom lixom filmar hans händer men äpplet i!  Haha, ni kanske redan har sett det :P
Nu ska jag fixa med tvätten, Ha en trevlig helg!    Pussar & karmar!

Hemma igen...

I går natt kom vi hem, efter en lång resa. Sammanlagt ca 28 timmar. Vi åkte från 'Costa Gama Home Stay' i Cochin, Indien, vid typ 12, den 6:e. På flygplatsen köpte vi choklad och dricka, sen satte vi oss ner och läste. Ett tag senare gick vi till vårat flygplan. Vi flög i ungefär 4 timmar. Jag sov typ hela vägen :P. När vi kom fram till AbuDhabi satte jag, Moa, Anna och Elsa oss ner och spelade kort. Mamma och Johan gick och fixade något med väskorna. När dom kom tillbaka gick vi till ett café. Jag beställde en fociaccia och en donut med choklad på och en cappucino. Mums! Vi gick omkring i affärena en stund, kollade på parfymer och väskor. Jag skulle få en parfym av mamma, men vi var för trötta på flygplatsen, så vi köpte ingen.
Från AbuDhabi åkte vi till Frankfurt. Vi flög i 7 timmar. Jag hann kolla på 2 filmer, Wild Child och The Sisterhood Of The Traveling Pants 2. Båda var bra. Man hade varsin sån där liten TV som satt fast i stolen framför. När vi klev av planet i Frankfurt var det jättekallt! Typ 6 minusgrader! Vi gick huttrande in i flygplatsen, där vi gick en lång stund och letade efter vårat bagage. Det hade blivit något fel med incheckningen, så vi var tvugna att hämta det. När vi väl hittade vårt bagage gick vi genom typ hela flygplatsen (den är VÄLDIGT lång) och satte oss ner vid några bänkar. Alla var jättetrötta, så vi lade oss ner och somnade. Mamma väckte mig typ 2 timmar senare, när vi skulle gå till planet.  Vi flög i typ 2 timmar, jag sov hela tiden.. Sen var vi tillbaks i Sverige. Vi tog våra väskor och satte oss på några bänkar. Mamma och Johan gick ut och hämtade bilarna.  När dom kom tillbaka tog vi våra väskor och gick ut och packade in dom i bilarna. Sedan åkte vi. I huset var det jättekallt när vi kom in. Mamma tände en brasa, och hällde upp varmt vatten i badkaren, för att på upp värmen. Jag tog på mig min pjamas, och borstade tänderna, och gick och lade mig. Mamma hade blivit sjuk på kvällen , så jag sov hos henne. Vid 8 på morgonen väckte hon mig, och sa att hon mådde jättedåligt. Jag gick ut till bilen och hämtade hennes väska med mediciner. Ute var det iskallt. Det hade snöat massa under natten, och det var jättehalt. När jag kom in igen plockade jag upp påsen med mediciner, och gav en treo till mamma.

Idag har jag träffat Tove, Vanja och Rawand. Vi gick ut och pratade en massa. Det var jättemysigt, och kul att se dom igen :)
Nu ska jag gå och kolla på 'Mamma mia!' med Tora.
Pussar! <3


RSS 2.0